قبل از این که به این بپردازیم که مایکروفر بهتر است یا ماکروویو ، ابتدا به توضیح کلی هر کدام به شکل جداگانه می‌پردازیم.

یکشنبه ۹ مهر ۱۴۰۲ - ۰۰:۰۰
تفاوت مایکروفر با مایکروویو کدومو بخریم بهتره؟
قبل از خرید بهتره با اسامی دستگاه‌ها و کارکردشون آشنا بشید: OVENS :فر GAS OVENS : فر گازی ELECTRIC OVENS : فر برقی INDUCTION : فر اینداکشن HALOGEN : فر هالوژن یا تابشی MICROWAVES : مایکروویو به‌طور کلی فر وسیله‌ای هست که کار پخت و گرم کردن غذا رو به عهده داره و دمای یکنواخت رو برای همه قسمت‌ها فراهم می‌کنه. مایکروویو این دستگاه مجهز به گرمکن با اشعه (امواج مایکرو) و المنت تابشی از بالاست. این امواج با توجه به نوع ماده‌ سه واکنش مختلف دارن. یعنی یا جذب یا منتشر و یا انعکاس پیدا می‌کنند. از اونجایی که امواج مایکرو با جذب شدن در مواد دارای آب دماشون رو بالا می‌بره، برای آشپزی و پخت غذا هم به کار میره. پخت غذا در مایکروویو توسط امواج با طول موج کوتاه صورت می‌گیره. مایکروفر این دستگاه با ایجاد حرارت و گرما توسط ریز موج‌های الکترومغناطیسی باعث حرکت آب و بقیه مولکول‌های غذا و در نتیجه پخت غذا در کمترین زمان ممکن می‌شه. تفاوت در مایکروفر فرآیند پخت و پز توسط دما و گرما انجام می‌شه اما در ماکروویو این عملیات علاوه بر دما و گرما، اشعه WAVE هم دخالت داره. فرقی نمی‌کنه انتخابتون چیه، قبلش باید با مدل‌های مختلف این دستگاه‌ها آشنا باشید تا بتونید بهترین و مناسب‌ترین رو برای آشپزخونه‌تون بگیرید. مدل‌های مختلف مدل اول مایکروفرهای معمولی هست که روی کابینت، میز یا هر جایی که بخواید گذاشته می‌شه. مدل دوم توکار که داخل دیوار یا کابینت جاسازی میشه و هم سطح دیوار یا کابینته. مدل سوم روی فر یا فر داخل کابینت کار گذاشته می‌شه که معمولا مایکروفرهای رومیزی قیمت ارزون‌تری نسبت به دو مدل دیگه داره. قدرت دستگاه بیشترین قدرت بعضی ماکروفرها ۶۰۰ وات و در بعضی مدل‌ها ۱۴۰۰ وات هست. اگر برای پخت مواد غذایی در حجم بالا از ماکروفر استفاده می‌کنید به ماکروفر پرقدرت‌تری احتیاج دارید اما اگر برای یکی دو نفر از ماکروفر استفاده می‌کنید دستگاه کم قدرت‌تر هم مناسب و هم مقرون به صرفه هست. سولاردام این دستگاه ترکیبی از تکنولوژی مایکروویو و امواج گرمایشی نوری هست. در سولاردام، سیستم پخت مایکروویو وجود داره اما المنت‌های نوری هم به سیستم اضافه شده. محفظه پخت در سولاردام بر خلاف دستگاه‌های معمول که چهارگوشه، مدور و استوانه‌ای هست تا امواج گرمایی بهتر روی مواد غذایی منعکس بشه. این ترکیب باعث شده تا دمای ماده غذایی در مدت ۵ دقیقه به ۳۲۰ درجه برسه.
  • [placeholder]
  • [placeholder]

پربازدیدها

پربحث‌ها