به گفته کارشناسان غذاهایی که سرشار از مواد التهابی هستند میتوانند با تولید رادیکالهای آزاد منجر به پدیدهای به نام استرس اکسیداتیو شوند که عامل اصلی پیری زودرس است.
نعناع (Mentha piperita) گیاهی هست که بهطور گسترده در طب سنتی و آشپزی استفاده میشه و دارای خواص متعددی برای سلامتیه. در ادامه به برخی از این فواید اشاره میکنیم:
با این که مصرف گهگاه شیرینی جات خوب است؛ اما مصرف مداوم یا بیش از حد آن میتواند اثرات منفی جدی بر بدنتان داشته باشد.
اثرات کلی و کوتاهمدت و بلندمدت الکل بر سلامت فیزیکی و روانی هر کسی متفاوت است. اما آنچه واضح است این است که مصرف الکل میتواند اثرات کوتاهمدت و بلندمدتی روی بدن داشته باشد.
درپیشگرفتن یک رژیم غذایی پرپروتئین و کمچرب نهتنها کمک میکند وزن کم کنید و چربی بسوزانید، بلکه میتواند از عضلات و متابولیسمتان نیز حمایت کند.
تقویتکنندهای طبیعی برای مقابله با آنفلوآنزا
سیبزمینی رو با روشهای مختلف میشه پخت، مخصوصا نوع سرخکردنش که بچهها عاشقشن، اما اگر تو خونه کسی رو دارید که دیابتی هست بهتره از روشهای کبابی یا آبپز استفاده کنید و اثر سیبزمینی روی قند خون اونا رو کنترل کنید.
ویتامین D ماه مغذی لازم برای سلامتی است؛ اما عدهی زیادی از افراد از نظر این ویتامین کمبود دارند. آیا ممکن است یکی از این افراد شما باشید؟ برای افزایش ویتامین D چه کاری میتوانید انجام دهید؟
بخارپز کردن روشی سالم برای پخت بدون نیاز به روغن اضافی و افزودن سبزیجات و ادویه طعم خوبی به غذا میدن و نیاز به چربی رو کم میکنن.
ویتامین K همان پتاسیم نیست و با آن فرق میکند. اما خیلیها این دو ماده مغذی را یکی میدانند و اغلب هم به این دلیل است که نماد پتاسیم حرف K است. در واقع K که برای پتاسیم به کار میرود از کلمه Kalium میآید که معادل لاتین پتاسیم میباشد.