خالی شدن حساب آن هم وسط ماه مشکلی است که در شرایط تورمی بسیاری را درگیر کرده و این در حالی است که آگاهی از تکنیکهای حفظ پول و برنامهریزی به سبک جدید میتواند مانع هدررفت پول شود.
ما از زمانی که وارد یک فروشگاه میشویم، در معرض تاکتیکهایی قرار میگیریم که به ظرافت، ذهنیت و انتخابهای ما را دستکاری میکنند.
این روزها نوسانات قیمت طلا از یک سو و تبلیغات فراگیرشده در سریالهای نمایش خانگی و حتی بیلبوردهای شهری، هر کدام به شکلی افراد را به سمت خریدهای هیجانی طلای آنلاین سوق میدهد تا از سرمایهگذاری فرضا بیدرسر این بازار جا نمانند.
رفتارهای مالی اشتباه در بزرگسالی ناشی از روشهای غلط تربیت در دوران کودکی یا حتی بیتوجهیهای والدین است، پس آموزش مسائل مالی به کودک هیچوقت زود نیست!
خود مراقبتی مالی؛ اصطلاحی که کمتر به گوشمان خورده است یا به دلایل مختلف توجه به آن را برای خودمان توجیه میکنیم تا پول به راحتی برایمان تصمیم بگیرد و ما را از اهداف مالیمان دورتر کند.
با فراگیر شدن مصرفگرایی، آموزش اصول خرید کردن اقتصادی، یکی از مسائلی است که باید در اولویت مسائل آموزشی والدین و جزوی از دغدغه تربیتی آنها باشد.
برای درک بهتر از اهمیت سواد مالی و البته اصلاح عادات مالی اشتباه، ابتدا باید در مورد نوع نگرش به پول و تیپ شخصیت مالی خود آگاه باشیم تا رویکرد درستی را برای مدیریت مالی انتخاب کنیم.
افزایش قیمت طلا و حبابی شدن قیمت آن باعث شد بانک مرکزی طرحی را با عنوان «حراجی طلا» ایجاد کند تا به نحوی بتواند نوسانات قیمت ارزی و تقاضای سرمایهگذاران خرد را مدیریت کند.
خیلی از نشتیهای مالی ناشی از عادات غلط مصرفه. مثلا به جای خرید ۵۰۰ گرم قهوه که بارها میتونید ازش استفاده کنید، عادت کردید که هر روز صبح از کافیشاپ قهوه بخرید. با اصلاح چنین عادات سادهای میتونید جلوی نشتیهای مالیتون رو بگیرید.
با افزایش تقاضا برای سرمایهگذاری در بازار طلا، پای افراد بسیاری به این بازار باز شده و همین مسئله خطر کلاهبرداری و «خالیفروشی» طلا را افزایش داده است.