دوران دانشجویی زمان مناسبی برای رشد علمی، مهارتی و شخصیتی است اما میتواند محل اشتباهات بزرگ دانشجویان نیز باشد. اگر۷ اقدام گفته شده را انجام دهید بهترین استفاده را از دوران دانشجویی خواهید داشت. هفت توصیه این متن حاصل سالها تجربه دانشجویان متعدد است و جمع آوری شده تا دانشجویان آینده اشتباه کمتری انجام دهند و الگویهای موفق عمل را بشناسند.
به طور متوسط ۳.۴ تا ۲۰.۳ درصد مردان تجربه خشونت فیزیکی خانگی دارند
مردان ۲ برابر زنان خودکشی میکنند[۱] و ۴ برابر زنان بر اثر خودکشی می میرند.[۲] سالی ۸۰۰ هزار نفر در جهان براثر خودکشی میمیرند[۳] و به طور متوسط ۸۰ درصد این افراد مردان هستند.[۴]
متاسفانه آمار دقیقی در مورد خشونت علیه مردان در سطح جهانی وجود ندارد و سازمان ملل و سازمان بهداشت جهانی نیز در این زمینه برای جمعآوری اطلاعات در مورد خشونت علیه مردان اقدامی انجام ندادهاند و مطالعات متمرکز بر خشونت علیه زنان و کودکان بوده است.
طی سالهای اخیر خیلی از ما درباره همجنسبازی شنیدهایم، موضوعی که رسانههای جهان هم از آن به وفور صحبت میکنند و حتی درصدد عادیسازی این مساله برآمدهاند. اما بررسی تحقیقات علمی در دانشگاههای مختلف نشان از این دارد که همجنسبازها درحوزههای مختلف رفتاری و سلامت در معرض خطر جدی هستند.
طبق تحقیق دانشگاه کوئینزلند استرالیا که به تازگی منتشر شده، تا سال ۲۰۵۰ سرطان در میان مردان جهش پیدا خواهد کرد، به شکلی که ۸۴ درصد به تعداد مبتلایان مرد و۹۳ درصد به مرگهای ناشی از سرطان در بین مردان افزوده خواهد شد.
طبق تحقیقاتی که در NIH (موسسه ملی سلامت امریکا) منتشر و طی سالهای بعد به روز شده، محققان با بررسی ۶.۵ میلیون زوج در ۱۱ کشور جهان به این نتیجه رسیدند که خطر مرگ در زوجهایی که طلاق گرفتهاند، بیشتر از همتایان متاهل آنهاست. همچنین مردان طلاق گرفته در مقایسه با زنان بیشتر در خطر مرگ زودرس هستند.
در جهان قربانی ۷۵ تا ۸۰ درصد خودکشیهای منجر به مرگ مردان هستند. متوسط سالانه تعداد مردان فوت شده براثر خودکشی در سطح جهان ۸/۵ برابر زنان است.
تستوسترون یک هورمون مردانه است که باعث رشد بیضهها و پروستات در آقایان و همچنین بروز و حفظ ویژگیهای جانبی جنسی مردانه مانند ریش و سبیل، توده عضلانی و استخوانی و همچنین صدای بم و کلفت در آنها میشود. در این اینفوگرافی با علل و علائم کاهش آن آشنا میشوید
طی سالها نه مردان بدون مشکل در ایران زندگی کردند و نه مردان حاکم ابتدا مسائل مردان را حل کردند. اما نکته اینجاست که هیچ نهادی در ایران مسائل مردان را پیگیری نکرده است.