چرا افراد به دیگران طعنه میزنند؟ و چه روانشناسی پشت همین رفتار به ظاهر ساده نهفته است؟
دنیای واقعی مثل صفحههای زرد اینستاگرام نیست که هرکسی را با برچسب سمی بودن دور انداخت. ما آدمها موجودات اجتماعی هستیم و باید بتوانیم با اجتماع و اطرافیانمان کنار بیاییم؛ برای این کار نیاز به بلوغ عاطفی داریم که در این گزارش بررسی میکنیم.
تصور کنید در جایگاه موفقیت ایستادهاید، اما به جای لذت بردن از دستاوردهایتان، این فکر آزاردهنده در ذهنتان میچرخد: «شاید فقط خوششانس بودم.»
مقایسه فرزند با دیگران اعتمادبهنفس او را کاهش میدهد. این کار باعث ایجاد احساس ناکافی بودن میشود که در نهایت به اضطراب و ترس از شکست در بزرگسالی میانجامد.
در هر رابطهای، روزهایی هستند که نمیتوانیم از افکار سنگین و تحلیلهای بیپایان طرف مقابل فرار کنیم. برای بعضی از افراد، بهویژه همسری که همیشه درگیر «نشخوارفکری» یا به قول خارجیها «اورثینک» است، کوچکترین تصمیمات و مسائل هم میتواند به دنیایی از نگرانی تبدیل شود.
در دنیای امروز، عبارت «حذف آدمهای سمی» به یکی از اصطلاحات رایج در روابط اجتماعی تبدیل شده است.
به تعویق انداختن کارها یکی از مشکلات رایج در دوران پرمشغله امروزی است. این رفتار ممکن است موقتاً احساس راحتی ایجاد کند، اما تأثیرات منفی عمیقی بر زندگی فردی و حرفهای دارد.
کابوسهای مداوم و پیاپی ممکن است نشاندهنده استرس و نگرانیهای کودک مانند رفتن به مدرسه یا مشکلاتی مثل دستشویی رفتنشان باشد. این گزارش به شما والدین کمک میکند تا کابوس کودکتان را بشناسید و با راهکارهایی این مشکل را حل کنید
یکی از ضروریترین نیازهای تربیتی کودکان شنیدن کلمه "نه" است. این واژه پایهای برای رشد شخصیتی، اجتماعی و هیجانی کودکان فراهم میکند.
این روزها کافی است یک بچه در خانوادهتان باشد یا خودتان فرزند داشته باشید تا از حجم مصرفگرایی بچههای این دوره و زمانه شگفتزده شوید.