در سالهای اخیر سینمای ایران شاهد سلطه بیچونوچرای فیلمهای طنز بر گیشهها بوده است. فیلمهایی که با داستانهای ساده و شوخیهای دمدستی موفق به فروشهای چشمگیر شدهاند.
سید حسن حسینی، شاعر متعهد و اندیشمند معاصر نامی است که با عمق اندیشه و زیبایی کلام گره خورده است.
«فرهنگستان زبان و ادب فارسی» برای حفظ هویت ملی و جلوگیری از نفوذ بیرویه واژگان بیگانه سالهاست که به معادلسازی کلمات خارجی پرداخته است.
فقدان قهرمانهای ملی در سینمای ایران یک دغدغه دیرینه است که ریشه در ساختار، سیاستها و اقتصاد سینمایی دارد. باوجود تاریخ غنی و شخصیتهای اسطورهای ایران، قهرمانهای واقعی و ملی کمتر به تصویر کشیده شدهاند.
فیلم «آنها مرا دوست داشتند» به کارگردانی «محمدرضا رحمانی»، به موضوع حساس خرید و فروش نوزاد و زندگی زوجهای نابارور پرداخته و با انتخاب این زاویه از رخدادهای اجتماعی تلاش میکند.
در گردهمایی مجمع تحلیلگران صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی به میزبانی موسسه تبیان، وضعیت شبکه نمایش خانگی بررسی شد.
فیلم «باغ کیانوش» که بهخوبی از رمان محبوبی به همین نام اقتباس شده، روایتی تاثیرگذار و منحصربهفرد از زندگی در روزهای جنگ تحمیلی ایران و عراق است.
بیش از یکسال است که غزه زیر موشکهای رژیم صهیونیستی سختترین روزهایش را سپری میکند و زنان و کودکان از خانه و شهر خود رانده شدند، کمپینهای متفاوت فرهنگی، هنری و اجتماعی در سراسر جهان در حمایت از مردم فلسطین شکل گرفت.
در پی حملات غاصبانه و بیرحمانه رژیم اشغالگر اسراییل علیه غزه، موجی از تحریم برندهای غربی از جمله «مک دونالد»، «کوکاکولا»، «نستله»، «استارباکس» و... به ویژه در کشورهای اسلامی شکل گرفت.
پس از شهادت سیدحسن نصرالله و حملات هوایی شدید رژیم صهیونیستی مردم لبنان در برابر خوی وحشیگری رژیم اسراییل ایستادگی و مقاومت تحسینبرانگیزی دارند و گفتهاند نمیتوانید ما را نابود کنید.