هستند کسانی که فکر می کنند یک اوقات فراغت خوب زمانی رقم میخورد که برایش کلی هزینه بتراشی اما اگر ذهنمان را باز کنیم میتوانیم تنوع وقت گذرانیمان را بالا ببریم.
میگوید دلش نمیخواهد ازدواج کند. همه ذهنیتش بند به این شده نکند طرف مقابل هم در گذشته آدمی را داشته باشد که هنوز دلتنگش می شود و در آینده اش بخواهد تاثیری بگذارد. این درد خیلی از دختر و پسرهای جامعه ماست که گریبان تشکیل خانواده و فرزندآوریمان را گرفته. روابط آزادی که سن و سالش به شدت رو به کاهش است و خانوادهها را بیش از پیش نگران می کند و حالا نوجوان دوره اول را هم به خود مبتلا کرده است.
من سرم گرم است. با سریال، بازی، فیلم دیدنهای نصفه شب تا صبح، با چت دوستانم و خلاصه سرم را با هر چیزی گرم میکنم ولی حرف از تفریح و سرگرمی که می شود تنها جملهای که به ذهنم می رسد این است که سرگرمی ندارم و کسی به فکر تفریحم نبوده که رفته ام سراغ مخدرهای بزرگ و اعتیاد آور و تجربه های ترسناک
خیلی چیزها به راهنما و نقشه راه نیاز دارد. مثلا عاطفه و احساسات که برایتان قبلا با عنوان یک تقلب بزرگ به پدر و مادرها در سایت لیست کردیم و اتفاقا بیشتر از شما نوجوانها به کار والدین میآید. گام پنجم این راهنما کمک برای حل مسئله و حد تعیین کردن بود که زیر مجموعه آن پنج مرحله تعیین شده بود:
نباشد دق میکنیم. از ناامیدی و بلاتکلیفی و هم زبان نداشتن. نباشد روز نمیگذرد، حوصله آدم سر میرود، کلافه می شود و یک همراه نداریم خیابانها را با هم دور بزنید. اصلا حکم ژلوفن را دارد برای همه دردهای بی درمان. رفیق را می گویم. خیلی از والدین از اینکه نوجوانشان خود را وقف گروه همسالانشان می کنند شکایت دارند. میکوچی روانشناس، در این مدل ارتباط، یک نبرد سه جانبه را توصیف می کند بین والدین، نوجوان و دوستانش.
گاهی نوجوان با زبان بیزبانی چیزهایی که برایش مهم و حیاتی است را برایمان بازگو میکند که اگر زرنگ نباشیم و زمان و منظور را از دست بدهیم دیگر کار از کار گذشته و ارتباط خانوادگیمان خط خطی میشود. به این حرف زدنهای با نشانه و اشاره اما مهم، میگویند ارتباط غیرکلامی که همه ما آدمها با همدیگر داریم و نوجوان از همه بیشتر. یک روانشناس به نام الیاس برای شناسایی این نشانهها از ۵ تعریف با نام اختصاری flash استفاده کرده است.
یک تقلب برایتان آوردیم که نشان پدر و مادر بدهید تا شما را بفهمند و ارتباطتان با والدین بهتر شود. اما برویم سراغ تقلب بعدی که یک راهنمایی عاطفی برای شماست. گاتمن و دکلر روانشناسانی هستند که در جهت بهتر شدن ارتباط والدین و فرزند راهکارهایی ارائه دادهاند که گام به گام آنها را بررسی میکنیم و البته برای شما هم توصیههایی داریم تا احساستان را در تعامل با خانواده مدیریت کنید.
دانشگاه بزرگتر از مدرسه است، خیلی بزرگتر و آنقدر بخشهای متنوعی دارد که تا بیایید همهاش را بشناسید احتمالا یکی دو ترم را از دست دادهاید. خوب است همین اول کاری همه قسمتهای دانشگاه را بشناسید و بدانید که از هر کدام از این امکاناتی دانشگاه در اختیارتان گذاشته، چه طوری و کی باید استفاده کنید. در این مطلب فقط امکانات رفاهی و درمانی دانشگاه را معرفی کردهایم. امکاناتی که بسته به دانشگاه محل تحصیل کم یا زیاد میتوانید از آن استفاده کنید.
بعضی چیزها در زندگی اجباری است و هیچ اختیاری وجود ندارد؛ درست مثل خدمت سربازی که بهقولمعروف شتری است که درِ خانه هر پسری میخوابد. لزوم رفتن به خدمت سربازی و آگاهی از قوانین جدید خدمت سربازی از نکات مهمی است که سرهنگ "سید مهدی تقوی" معاون اجتماعی نظاموظیفه عمومی در گفتوگو با خبرنگار تبیان به آنها پاسخ میدهد.
خلأهای قانونی بسیاری بر سر راه اعطای تابعیت به فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان غیرایرانی وجود دارد چراکه این فرزندان تنها بعد از سن 18 سالگی می توانند تقاضای تابعیت ایرانی داشته باشند.