اخبار سرویس

  • کنترل آلرژی با آنتی هیستامین های طبیعی

    کنترل آلرژی با آنتی هیستامین های طبیعی

    آلرژی یک واکنش ایمنی نسبت به ماده ای است که بدن آن را مضر تشخیص می‌دهد این ماده می‌تواند گرده موی حیوان یا گرد و غبار باشد که با غشای مخاطی بینی دهان گلو یا ریه تماس پیدا کرده و باعث ترشح هیستامین و علائم مرتبط با آلرژی مانند عطسه خارش و علائم سرماخوردگی می‌شود.

  • غذاهایی که ثابت شده در سلامت ریه‌ها نقش دارند

    غذاهایی که ثابت شده در سلامت ریه‌ها نقش دارند

    با بهترین غذاها برای داشتن ریه‌های سالم و غذاهای مضر برای ریه‌ها آشنا شوید.

  • آشنایی با ضد مغذی‌ها و چگونگی کاهش آنها

    آشنایی با ضد مغذی‌ها و چگونگی کاهش آنها

    عضی از غذاهای گیاهی دارای ترکیباتی هستند که به آنها ضدمغذی یا آنتی‌نوترینت می‌گویند. این مواد می‌توانند توانایی بدن برای جذب مواد مغذی و استفاده از آنها را کاهش دهند. هدف این ترکیبات، محافظت از گیاه در برابر عفونت‌ها و آفت‌هاست که هر چند به نفع گیاه می‌باشد؛ اما در بدن انسان می‌تواند توانایی جذب مواد مغذی مفید را کاهش دهد. شناختن این ضدمغذی‌ها کمکتان می‌کند از غذاهایی که می‌خورید بیشترین بهره را ببرید.

  • ضدمغذی‌ها چه هستند و چگونه آنها را در رژیم غذایی‌مان کاهش دهیم؟

    ضدمغذی‌ها چه هستند و چگونه آنها را در رژیم غذایی‌مان کاهش دهیم؟

    بعضی از غذاهای گیاهی دارای ترکیباتی هستند که به آنها ضدمغذی یا آنتی‌نوترینت می‌گویند. این مواد می‌توانند توانایی بدن برای جذب مواد مغذی و استفاده از آنها را کاهش دهند. هدف این ترکیبات، محافظت از گیاه در برابر عفونت‌ها و آفت‌هاست که هر چند به نفع گیاه می‌باشد؛ اما در بدن انسان می‌تواند توانایی جذب مواد مغذی مفید را کاهش دهد. شناختن این ضدمغذی‌ها کمکتان می‌کند از غذاهایی که می‌خورید بیشترین بهره را ببرید.

  •  خیساندن حبوبات قبل از پخت چه فایده‌ای دارد؟

     خیساندن حبوبات قبل از پخت چه فایده‌ای دارد؟

    درست خیساندن حبوبات، هضم پذیری آن را افزایش می‌دهد و به جذب بهتر مواد مغذی کمک می‌کند و می‌توانید در انواع دستورالعمل‌های پخت و آماده‌سازی از آن استفاده کنید. حبوبات مغذی و سیرکننده‌اند.

  • فواید خیساندن حبوبات قبل از پخت

    فواید خیساندن حبوبات قبل از پخت

    آیا می‌دانستید که خیساندن حبوبات پیش از پختن آنها که یک عادت معمول است چه خاصیتی دارد؟ در این مطلب به شما می‌گوییم خیساندن حبوبات فقط مربوط به زودتر پخته‌شدن آنها نیست و چگونه این کار را درست انجام دهید تا انواع حبوبات را به‌راحتی وارد رژیم غذایی خود کنید.

  • غذاهایی که به پیشگیری از زوال عقل کمک می‌کنند

    غذاهایی که به پیشگیری از زوال عقل کمک می‌کنند

    معرفی چند ماده غذایی در پیشگیری از آلزایمر و زوال عقل

  • چرا  بعد از خوردن غذا باز هم گرسنه‌اید؟

    چرا بعد از خوردن غذا باز هم گرسنه‌اید؟

    پلی فاژی یا هایپرفاژی به احساس گرسنگی شدید و مداومی گفته می‌شود که با غذا خوردن از بین نمی‌رود پلی فاژی مرتبط با دیابت به دلیل مشکلات مربوط به تولید انسولین و عملکرد انسولین به وجود می‌آید و اغلب شامل اشتها به غذاهای قندی و پرکربوهیدرات و در نهایت پرخوری می‌شود.

  • کمبود منیزیم چه تاثیری برسلامتی تان دارد؟

    کمبود منیزیم چه تاثیری برسلامتی تان دارد؟

    محققان در تحقیقی دریافتند که کاهش سطح منیزیم بدن با بالاتر بودن هوموسیستئین ارتباط دارد و این یعنی افزایش عوارض مرتبط با سن مانند سکته مغزی بیماری قلبی و زوال عقل.

  • ۱۵ تا از بهترین میان‌وعده‌ها برای مبتلایان به دیابت

    ۱۵ تا از بهترین میان‌وعده‌ها برای مبتلایان به دیابت

    اگر دیابت دارید، انتخاب میان‌وعده‌های غنی از پروتئین، فیبر و چربی‌های سالم می‌تواند به افزایش سیری‌تان کمک کند بدون اینکه باعث افزایش بیش از حد قند خونتان شود.

  • [placeholder]
  • [placeholder]