موضوع «فقدان قهرمانهای واقعی و ملی» در سینمای ایران نهتنها دغدغهای دیرینه برای هنرمندان و منتقدان است، بلکه ریشههای عمیقی در ساختار، سیاستها و اقتصاد سینمایی کشور دارد.
بیستوهفتم شهریور سالروز درگذشت محمدحسین شهریار، بزرگترین شاعر رمانتیک زبان فارسی است.
فیلمها و سریالها به عنوان رسانه موثر نقش مهمی در آگاهیبخشی عمومی دارند. در قرن بیست و یکم هنر هفتم میتواند به شکلی هنرمندانه ایدهها و وقایع مهم تاریخی را به مخاطبان گستردهای منتقل کنند.
نویسندگان و هنرمندان سینمایی در پی اعلام شهادت سیدحسن نصرالله در صفحات مجازی خود با اشتراک هشتگ شهید سیدحسن نصرالله نسبت به این اتفاق واکنش نشان دادند.
شاهنامه، مجموعهای از داستانهای پهلوانی است که قهرمانان آن مانند رستم، به ما درسهایی از «عدل»، «بخشش»، «خرد» و «والامنشی» میدهند. این ویژگیها نهتنها در برابر نیروهای خیر و شر قرار میگیرند، بلکه نگاهی جامع به زندگی دارند که میتواند الهامبخش ما باشد.
شاید خیلیها بر حسب عادت و روزمره بودن از لغات خارجی در مکالمههایشان استفاده میکنند اما خیلیها طبق مُد و بیشتر برای باکلاس نشان دادن خودشان واژههای خارجی را در صحبتهای روزمرهشان میگنجانند. باید این را بدانیم استفاده از واژههای خارجی نه تنها دلیلی بر موقعیت اجتماعی بالا نیست بلکه با این کار دچار مخدوش شدن زبان فارسی میشوند.
ابوریحان بیرونی یکی از بزرگترین دانشمندان مسلمان است که حدود هزار سال پیش میزیسته، او در کتابش با نام «الباقیه عن القرون الخالیه» که جزو اولین آثارش به حساب میآید درباره زیارت اربعین مطلبی نوشته: که در اینجا بخشی از آن را میخوانیم
روایتی از غاده جابر همسر شهید مصطفی چمران درباره داستان ازدواجش با شهید دکتر چمران.
بیلگیتس، اینشتین یا ادیسون رو میشناسین؟ درسته، همین الان تو ذهنتون سریع گفتین ادیسون که مخترع برق بود و بیلگیتس هم مایکروسافت رو تاسیس کرد اما خب تا حالا اسم ابنسینا به گوشتون خورده؟
جلال آل احمد در جُنگ آرش مینویسد: مراقب علی نصیریان باشید، او تولد یک بزرگ مرد تئاتری را مژده میدهد.