اگه دلت میخواد غذاهات به طعم خاص و متفاوت داشته باشه پودر سوخاری خونگی درست کن هم سالمتره هم میتونی به سلیقه خودت طعمش رو تنظیم کنی و اینجوری نونهای بیات شده رو هم دور نمیریزی.
پاییز و زمستان بهترین وقت درست کردن مربای انار هست. با این روش راحت، مربایی خوش رنگ و خوشمزه درست کنید و از طعم طبیعی انار لذت ببرید.
خمیر ترش، ترکیبی از آرد و آب است که با تخمیر طبیعی توسط مخمرها و باکتریهای اسید لاکتیک، بهویژه لاکتوباسیلها، تهیه میشود. این فرآیند تخمیر، به نان حاصل طعمی متمایز و بافتی منحصربهفرد میبخشه.
پاییز و زمستان بهترین وقت درست کردن مربای انار هست. با این روش راحت، مربایی خوش رنگ و خوشمزه درست کنید و از طعم طبیعی انار لذت ببرید.
با این آموزش یه غذای تونسی بسیار خوشمزه و لذیذ بپزید
اگه از درست کردن غذاهای تکراری خسته شدی، این پلو مخلوط رو حتما امتحان کن.
لوتوس چه بیسکوئیتش و چه کرمش برای درست کردن دسر عالیه و بچه ها از طعمش خیلی خوششون میاد.
اگه بچه بدغذایی دارید که گوشت نمی خوره این بار مرغ رو اینجوری درست کنید.
وقتی خواب شب به آرزوت تبدیل شده، وقتشه دستبهکار بشی و سراغ طبیعت بری! دمنوشها و معجونهای خونگی، راه نجاتت از بیخوابیان.
درسته هیچ کتلتی مثل اونی که مامانا می پزن نمیشه اما این کتلت هم طعم خاصی داره، یه بار امتحانش کن عاشقش می شی.