آیتالله هادوی تهرانی با بیان اینکه دروس مستحدثه هم کار سختی است و هم مشتری کمتری دارد، اظهار کرد کرد: مباحثی همانند ولایت فقیه و بازارهای بورس، حقوق قراردادها و انواع مالکیت را تدریس کرده و مباحث تطبیقی در این عرصه داشتهام که مشابه آن در حوزه و دانشگاه نیست، اما هیچ کسی حمایت نکرد و حتی بعد از دو دهه توان انتشار مطالب را نیز نداشتهام.
آیت الله محمدجواد علوی بروجردی با بیان اینکه نخبههای ما هستند که تفکر شیعه را حفظ میکنند، گفت: فقط با داد و فریاد یا شعار یا ترویج یا تبلیغ ولو از تلویزیون باشد، این برای حفظ تفکر شیعه کافی نیست.
اعتبارات مالی بهعنوان اینکه مال هستند قابلیت طرف معامله قرار گرفتن را دارند. مالیت در ارزهای دیجیتال یا ریشه در اقبال عمومی مردم دارد یعنی مردم در قبال آن پول یا جنس پرداخت میکنند و یا ریشه در حیثیتی است که از ناحیه معادلات ریاضی برای آن حاصل میشود. درهرصورت مالیت داشتن ارزهای دیجیتال امری اعتباری و ثابت است.
حضرت آیتالله مکارم شیرازی گفتند: دشمن دیگر از راه نظامی عاجز شده و از دو راه اقتصادی و فرهنگی ضربه میزند، خارج نشینانی که در خدمت عمال بیگانهاند، منافقان داخلی و از همه مهمتر فضاهای مجازی سه عنصری هستند که به فرهنگ ما حمله ور میشوند.
نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در هند در جمع طلاب هندی جامعه الزهرا علیهاالسلام با ضروری دانستن کسب مهارتهای تبلیغی، از نیاز کشور هند به ۵ هزار بانوی مبلغ خبر داد.
حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمد باقر گلپایگانی به ذکر لایه های عمیق و کمتر گفته شده سبک زیست، نگاه انقلابی، علمی و ... مرجع عالیقدر آیت الله العظمی گلپایگانی پرداخت.
وحیدی در رشته کاتا قهرمان شد و مدال طلا را کسب کرد و در رشته کومیته(مبارزه) نیز نایب قهرمان و مدال نقره را در وزن ۹۰- کیلوگرم به دست آورد. او برای گرفتن جام قهرمانی، با لباس روحانیت به روی سکو رفت که باعث حیرت حضار و ورزشکاران شد.
مدیر گروه فقه جامعه المصطفی بانوان با اشاره به اینکه سرفصلهای دروس خواهران با توجه به نیازهای آنان تنظیم گردد و از مطالب غیرضروری پرهیز شود، گفت: درعینحالی که رشتههای تخصصی مانند تبلیغ، کلام و اصول در حوزه ایجادشده است، اما حوزه باید تخصص و شاخصتر در علوم مخصوص بانوان ورود پیدا کند.
شورای عالی حوزه های علمیه در بیانیه ای، حمایت خود را از بیانیه راهبردی رهبر معظم انقلاب در تشریح گام دوم انقلاب اسلامی اعلام کرد.
آغاز پنجمین دهه انقلاب اسلامی ایران و در پیش رو بودنِ ولادت حضرت زهرا (س) و روز زن، فرصت مناسبی برای بررسی وضعیت حوزههای عملیه خواهران از ابتدای انقلاب اسلامی است. در این گزارش، آنچه بر حوزه علمیه خواهران از ابتدای انقلاب گذشت را مرور میکنیم.